Kolartorpets KaningĀrd
Katterna

12-fackaren ute

Vi har nu fyra katter Beichamel (ovan tv) och Tarzan (ovan th). De flyttade hit i december 2010. De är kullsyskon och är en salig blandning mellan olika raser, bla Birma och Siames.

Tarzan är den "coola killen" i gänget. Han finner sig i det mesta och sover gärna och mycket. En riktig mysfarbror. Han är dessutom kaninernas bästa vän (tror han). Så fort vi är ute i kaninstallet kommer han och lägger sig i, BOKSTAVLIGEN. Han lägger sig, mitt i högen av kaninungar, där trivs han som bäst. Han är inte dum mot dem, han vill bara mysa....

Beichamel är den fina flickan. Hon är en väldigt vacker kisse. Otroligt snäll och kelig hon med, men håller sig ofta på lite avstånd, speciellt när Carrie är i närheten. Beichamel är rolig att jaga för Carrie, kattälskaren nummer ett (på hela jorden). Hon förstår bara inte att ingen katt är Carrieälskare.

12-fackaren ute

Den andra juni 2012 föddes de första kattungarna i Kolartorp. Bechamel var oändligt stolt när hon väckte Husse & Matte mitt i natten. Hon hade lagt sig på golvet vid sängen och både Husse, Matte och Kossan tittade på med stora ögon när hon fick tre fina bebisar. De var verkligen fina ungar, de växte och busade, växte och busade ännu mer... Alla tre var så otroligt fina. En ville vi ju ha kvar, inte den med vita tassar kanske, men de andra två, HUR skulle vi kunna välja??!

Det slutade med att Lillstrumpa överlistade oss i sista minuten med sin charm, så både "Draken" (favorithanen i kullen) och"Syster Yster" (den lilla söööta) vackert fick flytta och göra plats för "Strumpan" som nu är katt nr 3 hos oss!

12-fackaren ute

Våren 2013 fick Bechamel sin andra kull. Där blev det "Tjockis" som charmade oss och fick stanna kvar. Så nu har vi en hel liten kattfamlij. Men nu blir det inga fler kattungar i Kolartorp. Samtliga kissar nu steriliserade/kastrerade (och ID-märkta).


Kolartorpets Kaningård • Skebobruk, Uppland • 0175-401 72 • info@kolartorpet.se